1. Zastawa bufetowa - profesjonalny zestaw przyborów do serwowania wykonany z wysoko polerowanej stali nierdzewnej bez zgięć i spawów


2. Tace kelnerskie i ekspozycyjne


3. Sztućce - restauracyjne, barowe, stołówkowe i przedszkolne


4. Szkło dla gastronomii - kieliszki, szklanki, dzbanki, kubki, karafki, pucharki do lodów, talerze i półmiski


5. Porcelana - przystosowane do mycia w zmywarkach, wzmocnione ranty - talerze, miski, kubki, filiżanki, kokilki, bulionówki, salaterki, dzbanki, wazy, cukiernice


6. Arcoroc - klasyczna zastawa polecana zarówno do profesjonalnej gastronomii jak i cateringu - jw.


7. Akcesoria stołowe - zestawy do przypraw, serwetniki, młynki do przypraw, dyspensery, kociołki, koszyki na pieczywo, sosjerki, wazy do zupy


8. Wyposażenie barowe - blendery, shakery, miarki, otwieracze, łyżeczki, korki, dozowniki, dyspensery, moździerze, krustownice, wyciskarki do cytrusów,

    kruszarki do lodu, kostkarki, chłodziarki do wina, ekspresy do kawy.